eTwinning Projemiz

İngilizce öğretmenimiz Rabia BARIŞAN'ın kuruculuğunu yaptığı 2 Türk 1 Yunan ortaklı eTwinning projesinin tanıtımı ve yaygınlaştırılması için öğrencilerimiz tarafından okul panosu hazırlandı.

Okulumuzda 'Today's Readers Tomorrow's Leaders' adlı bir eTwinning projesi yürütülmektedir. Projemiz, kurucu ortağımız olan Yunanistan'dan ve Türkiye'den bir üye ile toplam 3 okuldan oluşmaktadır.

Projemizin amacı; öğrencilerin ve öğretmenlerin işbirliği içerisinde ulusal ve uluslararası çalışmalarının sağlanmasıyla öğrencilere İngilizce dilinde dünya klasikleri okutarak hem okuma alışkanlığı kazandırmak hem de öğrencilerin dil becerilerini geliştirmektir.

Bu amaç doğrultusunda projenin ortak dili İngilizce olması sebebiyle de  proje sonucunda öğrenciler dil becerilerini geliştirmiş olacaklardır. Proje boyunca yapılacak olan işbirlikçi etkinlikler ile web2.0 araçlarını kullanarak öğrencilerimiz teknoloji konusunda da gelişim kaydetmiş olacaklardır.

14.03.2023 182

14-03-202314-03-202314-03-2023